12 септ. 2016

ДИЗАЙНЕРСКИ ДРЕХИ НА РАЙЕТА

news-image

Райето, хитовият графичен мотив, се завръща с пълна сила. Хоризонтални, вертикални, та дори и извити, райетата нахлуват като вълна през късното лято и началото на есента. В дизайнерските колекции на Marc Jacobs, Carolina Herrera и Dolce & Gabbana  графичните мотиви се превръщат в лайт мотив. Монохромни, цветни, прави и асиметрични, но задължително по-широки тази година, те заливат модните подиуми надлъж и нашир.

Да се чувстваш модерна е важно за нас, затова по традиция ще спазим тенденцията. Опитахме се да заложим на точния баланс между цвят, широчина и форма в нашата интерпретация на десена на райе. Счетохме, че вертикалното райе е идеална възможност да прибавиш класически шик във визията си и за разлика от хоризонталното райе, което прави фигурата да изглежда като пясъчен часовник, вертикалното - издължава силуета. Тъй като винаги мислим за това как дизайнът на десена да подчертава по най-добър начин формите на тялото, без да издава дребните несъвършенства, ще забележиш, че дизайнерските рокли, поли, панталони и топове на 29Desires са съобразени с най-добрите практики за графичната тенденция.

Райетата са много практични за всякакви поводи. Стават за бизнес тоалети, където винаги са били на почит, защото създават усещане за стил и изисканост. Подходящи са и за  ежедневните облекла, защото ги правят непретенциозни, а в същото време визията изглежда семпло елегантна. Но не си помисляй, че нашите райета са клиширани и банални, а още по-малко, че ще останеш незабелязана с тях. Като типични революционери в дизайна, които обичат да  разчупват нормите, ти предлагаме не една, а цели две нестадартни колекции на райета за есента.

От една страна ще забележиш колекция РАЙЕТА И ОРХИДЕИ. Тя съчетава женственост и нежност, традиционно търсена симбиоза за нашите десени. В колекцията ще намериш изчистени дизайнерски панталони, блузи с красиви срязвания и рокли с вертикално монохромно райе, което издължава силуета и стои достатъчно шикозно в съчетание с флорален принт на орхидеи. Десените са балансирани, стоят разчупено и автентично, точно както жената, която избира 29Desires, би желала да изглежда нейния тоалет.

От друга страна няма как да подминеш дръзката и смела колекция ПРИКАЗКА. При нея актуалният графичен мотив се комбинира с омайващата пищност на Средновекевието: елементи на кралската власт, инкрустирани ключове, бални зали и каляски в златисто могат да превърнат всяка дама в кралица. Не се притеснявай - нищо не е в повече, нито е излишно в тези десени. Те не дразнят с помпозност или излишество, а смело заявяват твоята красота и напомнят, че зад тях има кралска особа. Сигурни сме, че ще забележиш безкомпромисните кройки на вталените дизайнерски блейзери и лекото овърсайз палто. Ще ти допаднат и щедрата туника с апликация на кралица – лъвица и бейсик топовете с каляски, които се съчетават умело с тоналните изделия от колекцията. Дизайнерската рокля по традиция представя тенденцията в нейната цялост и може да те отведе на всяко парти, пък дори и то да не е в дворец.

Независимо дали си от дамите с бизнес-елегантен стил или си от тези, които обичат да демонстрират класа и кралска изтънченост, ще бъдеш различна и ще впечатляваш с оригиналност навред. Това не вреди, затова КЛИКНИ ТУК, за да се запознаеш с Колекция РАЙЕТА И ОРХИДЕИ и колекция ПРИКАЗКА. 

COMING SOON...

AUTUMN WINTER
2023/24
Our website for your country will be live on July 10th. Welcome back!