1 окт. 2015

29 DESIRES… 29 ЖЕЛАНИЯ... 29 КОПНЕЖА... 29 МЕЧТИ...

news-image

На 29 октомври любимият българският лейбъл на много дами 29DESIRES навърши 3 години.

3 години, през които се трудихме усилено, три години изпълнени с много перипетии и денонощен труд, които ВИЕ скъпи приятели успяхте да  превърнете в безброи усмивки с високите оценки, които поставихте на нашите  модели.

Успяхме да се наложим като любим бранд на стотици от вас, някои от които  известни ,а други не чак толкова.  Но за нас най-важното бе вашето признание. Дадохте ни сили да бъдем винаги модерни и актуални, позволихте ни да разчупим нормите в облеклото и да помогнем да преоткриете красивите и дизайнерски облекла.

Достигнахме нови хоризонти отвът границите на познатото. Успяхме да стъпим на три различни континента.Сили ни  дадоха единствено и само вашето признание и безусловна любов.

Вярваме, че за крехката си възраст успяхме да докоснем мнозина от вас със специалното си отношение  и изключителната  любов, която влагаме във всяко, наше творение.

Успяхме да застанем на кориците на модни таблуиди, качихме се на доста музиклни сцени и стъпихме на множество модни подиуми.

Глория, ДесиСлава, Николета Лозанова, Диляна Попова, Поли Генова, Маррия Илиева и още куп други звезди се довериха на модния ни усет

Искаме да благодарим за подкрепата и нестихващия интерес към модните ни възгледи. Да ви благодарим,че повярвахте в нас и ни водихте  по стръмните пътеки , чрез искренните си усмивки обличайки дрехите на 29DESIRES.

Вярваме,че благодарение на вас ще достигнем нови висини, ще се борим да  доставяме усещане за стил и красота, да задоволим всички изисквания и да се развиваме в името на елегнатната модерна жена носеща 29DESIRES.


Лице на есенно зимната колекция на 29DESIRES - Лили Гергишанова - главен моден редактор на списание "ЕВА".

AUTUMN WINTER
2023/24
Our website for your country will be live on July 10th. Welcome back!