23 ноем. 2015

НЕОПРЕН & 3D ПРИНТ- ПОСЛЕДЕН МОДЕН ПИСЪК

news-image

Със смяната на всеки сезон идва и възможността за подмяна на гардероба.

Разбира се всички модно ориентирани личности преди да напълнят гардероба си с новите колекции на модните брандове  малко или много се влияят от тенденциите.

Последен писък в модните среди е материалът НЕОПРЕН , който до скоро свързвахме само с водоазни костюми .

Сега всеки именит дизайнер залага на този изключителен материал. Обемни поли, широки блузи  или ефектни аксесоари  всички те са  изработени от неопрен.

Характерното за този материал е че освен изключително удобен  е и лесен за подръжка.

Освен това неопренът не следва зививките на тялото ,а създава свои собствени, подсилени обемни детайли, котио все повече намират място в новите колекции по целия свят.

А какво по-добро  за настъпващия летен сезон от ефектен неопрен с красиви шарки

Като марка, която винаги мисли за своите последователи, ние от 29DESIRES базирахме новата си колекция на основата на висококачествен енопрен с ефектни принтове и свежи цветове.

Освен изключителен комфорт ние ви грантираме настроение и иновативен поглед , които няма да откриете на друго място, защото екип от дизайнери създадохме специално за вас всеки десен и кройка с модерно звучене

Осанахме верни на собствения си почерк като подготвихме така характерните за нас, асиметрични линии с множество нарязвания , контастни панели , пъстроцветни багри, които всяка дама трябва да има в гардероба си. Нежни  принтове инспирирани от  красотата и колорита на азиатската пролет, създаващи усещане за жизненост , романтика и жажда за нов живот.

Неопренът е един от основните материали , на който е заложена новата колекция на 29DESIRES .  Насладете се на богато разнообразие модели с 3D принтове, които може да съчетавате лесно в комбинация с туники и сака от неопрен в комбинация със солей или дори да допълвате няколко модела с принт един с друг . 

Ако наистина държите на модерна визия, то задължително заложете на неопрена . Проследявайки всички нови колекции на световните брандове ще се убдетите,че този материал ще е водеща тенденция през следващи те сезони.  А за принтовете... убедете се сами... това е магнитът с който #29DESIRES ще ви плени .

За високо качество и оргиналена визия посетете  www.29DESIRES.com  или се информирайте първи за най-новите ни модели от официалната ни фейсбук страница  от следния линк  https://www.facebook.com/29Desires 

#неопрен , #мода , #тенденции , #екзотика , #пера , #цветове от рози , #ЗD принтове , #Азия , #романтика , #жизненост , #колорит , #геометрия , #асиметрия , #обем , #извънгабаритни форми , #шедьоври , #29DESIRES