23 март 2017

ДАМСКИ ДРЕХИ ВДЪХНОВЕНИ ОТ ИЗКУСТВОТО

news-image

В началото на новата модна година решихме да поемем в нова посока – към свят, в който любимите ни живописни принтове и прецизни кройки са вложени в изцяло нови дизайни на дрехите.

Първата ни спирка в това пътешествие е Райската градина – дом на разкош и съвършенство. Потърсихме там жената – ангел – елегантна и загадъчна. Вдъхновихме се от нежната й, романтична натура и решихме, още с първия свеж пролетен полъх, да я облечем във феерични материи и чувствени принтове и да я пуснем да пръска красота и романтика по улиците на града.

Градският ангел – това е новата муза на 29DESIRES и причината в първата колекция за този сезон да има само истински шедьоври. Няма как – тази жена избира само съвършенство и нищо по-долу. Само най-отбрани модели и дизайни преодоляват бариерата на изискания й вкус – наше най-голямо вдъхновение и предизвикателство.

В тази колекция съвършенството е на всички нива – от иновативните и перфектно конструирани кройки и качествените, трайни материи до запазената марка на бранда – авторските принтове, разказващи история за любовта. Ще я оцени всяка жена, която разпознава и цени дрехите правени с емоция и прецизна изработка от материи, галещи кожата.

Когато говорим за ангели неминуемо въображението се пренася в неокласическата епоха, в която техните изящни статуи красят големите европейски градове. В този смисъл новият авторски принт на 29DESIRES е абсолютна класика. Но нашата муза е преди всичко една  модерна жена и само класическата елегантност не е достатъчна да задоволи вкуса й. Ето защо в колекцията са вложени смели, glam-rock елементи, като капси, асиметрия в кройките, ръкави тип буфан от черен тюл, колан тип корсет, кожа и дантела. А две младежки бомбър якета предлагат на своите бъдещи притежателки удоволствието да провокират по възможно най-атрактивния начин дори самите себе си!

В колекцията има още бутикови панталони –скини и свободни, блейзери,  прави и разкроени ефирни туники от шифон и пайети, великолепни рокли и топове – с авторски принтове и дизайнерски детайли. Всичко това може да се допълни с ръчно изработени  бижута от ангелската работилница за съвършен завършек.

Целият този приказен свят е вече тук – в колекция „ВЛЮБЕНИ АНГЕЛИ“ на любимия ти български моден лейбъл 29DESIRES. В нея има всичко, с което да се облечеш така, че да се потапяш в свят на любов и красота всеки ден, а всяка среща с теб да е любов от пръв поглед. Това усещане си заслужава. И между другото, не се постига лесно. Свързано е с много условности – дрехите да са изработени изящно, от качествени и нежни към тялото материи, както и да се съчетават перфектно помежду си. Последното отличава дизайнерските дрехи от всички останали, защото са замислени да са уникални поотделно и съвършени заедно. Ето защо не бива да пропускаш възможност да попълваш гардероба си именно с тях.

КЛИКНИ ТУК и разгледай новата колекция СЕГА. Пролетта е близо и съвсем скоро навън ще се разхождат ангели. Бъди една от тях.

 

AUTUMN WINTER
2023/24
Our website for your country will be live on July 10th. Welcome back!