29 март 2015

ГРИЖА ЗА ИЗДЕЛИЯТА

news-image

В изработката на нашите дизайни в бутикови изделия подбираме материали, които отговарят на 2 критерия: добра покривност и автентичност при принтиране с авторските ни десени и приятност на допир до тялото. Следва да имате предвид, обаче, че за да отговарят и на двата критерия материалите, които ползваме са деликатни и изискват внимателна употреба и грижа от ваша страна, за да им осигурите по-дълъг живот.

 

За да се радвате по-дълго на вашите дизайнерски дрехи от 29Desires, препоръчваме:

 

1. Моля имайте предвид че всеки тъмен принт е изработен върху светла повърхност и всяко нараняване може да извади нишки от опаковата страна на изделието, която е в светъл цвят. Пазете изделието от всякакви неравни и/или грапави повърхности (в това число и аксесоари - чанта, колие, брошка, обувки, шофьорски колан), които могат да наранят целостта на дрехата в случай на триене между тях.

29DESIRES ЗАПАЗВА ПРАВОТО СИ ДА ОТКАЖЕ РЕКЛАМАЦИЯ НА ВСЯКА НАРАНЕНА ДРЕХА.

 

2. Моля запознайте се внимателно с информацията на етикета на дрехата, която посочва начина на почистване на изделието. Препоръчваме ръчно пране в студена вода, БЕЗ НАКИСВАНЕ. За максимален ефект може да обръщате дрехата с лицевата част навътре при пране.

 

Ако имате допълнителни въпоси, моля обърнете се към нашите колеги, които ще ви бъдат максимално полезни на office@29desires.com.

 

Благодарим ви, че ви е грижа за вашето дизайнерско облекло!

 

AUTUMN WINTER
2023/24
Our website for your country will be live on July 10th. Welcome back!