26 окт. 2016

ДРЕХИТЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА И ЗИМАТА НОСЯТ УСЕЩАНЕТО ЗА МИСТИЧЕН ЧАР

news-image

С идването на златната есен всеки един от нас с лека носталгия се сеща за прекрасните мигове на безгрижие през вече отминалите летни дни. Лежерните къси дрехи, откриващи повече или по-малко от нашата плът, топлите нощи и неспиращи летни фиести са сякаш вече минало. Ако можехме да облечем спомените и така да преживеем до следващия летен сезон сякаш щеше да ни помогне да преодолеем осезаемата липса на топло време.

Не бързай да униваш, това всъщност не е беда. Възможност е да оценим скрития чар на есента и зимата и да натрупаме нови различни емоции и паметни моменти. Вече знаеш, че единствено в 29DESIRES се сбъдват всички твои желания. Красиви спомени се създават от усещането да се чувстваш на правилното място, с правилната компания и с правилното настроение. Настроението остави на нас, разбира се. Когато една жена изглежда добре, се и чувства така!

За изграждането на дизайните за новите ни есенно-зимни предложения се водихме от две неща: 1. Формата на силуета да изглежда естетично и с финес, каквато трябва да бъде формата на съвременната жена.; 2. Да са материи, които пазят топло през хладния или мразовития период: за топовете – шифони, луксозни трикотажи с лурексов блясък и фини плетива; за роклите, панталоните и полите –  съчетание на неопрен, пунто милано и веган кожа; а за връхните изделия - вълна, веган кожа и плътен неопрен.

За ключовия елемент към твоята уникалност, а именно – авторските десени, почерпихме вдъхновение от самото усещане за модата през есента и зимата – „скрития“ чар.  

Какво ако не тайна, нещо скрито и дълбоко мистично може да разбуди въбражението на зрителя през тези сезони? А не е ли това именно и най-голямото предимство за една жена? Да е загадка и притегателна сила за въображението.

С предложенията от колекция МИСТИЧЕН ЧАР за есен/зима 2016г. те потапяме в магията на женското обаяние. Чарът на дамата, повлиян от източната женственост и изящество, съчетани с тайнството и пищността на западното средновековие и средиземноморски храмове. Неподправено романтично и същевременно класно излъчване струи от изделията, които са в три групи като видове десен.

В едната група акцентираме на монохромни архитектурни десени, които напомнят на дворцова сребърна порта и орнаментални розетки по таваните от Средните векове. Цветовете са приглушени, некрещящи, а десените дискретно препращат към изискано и класно усещане. Дизайните на релаксирани топпове, дюсово поло, дизайнерска пола и яке носят усещане за гъвкавост, както и широка възможност да бъдат комбинирани по най-разнообразни начини през есента и зимата. Част от десените ще видите в наличност още в началото на ноември, а останалите през януари 2017г.

Другите две групи са пълноцветни, но се различават като вид и произход на изкуството. Едната група е повлияна от пищната хубост на витража от западното Средновековие –  множество на брой цветни стъкълца, които рисуват картина. Изделията стоят фино, въпреки че са пълноцветни, на тъмен фон, за да продължим идеята за мистиката на тази култура. Създали сме и няколко модела тонални връхни – само с малък детайл от колекцията, за да можеш лесно да съчетаеш пълноцветна дизайнерска рокля или панталон с овърсайз палто, вълнено пончо или дизайнерска пухенка през студените сезони.

Последната група е повлияна от куполните стенописи, издържани в естетиката на арабските храмовете в Средиземноморието и най-вече Мароко. В цветовете, разбира се, преобладават нюанси на синьото –  от тюркоаз и аквамарин до сапфир и дълбоко океанско синьо. В тази група ще намериш както смарт кежуъл изделия, така и парти тоалети – красиви рокли, сетове от топове и поли. Ще ти ги представим януари, за да имаш нов импулс за новата година.

Към всяка една от трите групи ще откриеш и аксесоари, които са специално създадени за нея –  ръчно създадени многоцветни обеци и широки колани с авторски десени ще ти помогнат да завършиш всеки дизайнерски тоалет.

Помислили сме и за широката възможност да комбинираш изделия от различните групи, защото материите си подхождат, а цветовете взаимно се допълват. Така с лекота можеш да направиш тоалет за града, офиса, изискана вечеря или партито на сезона.

С колекция МИСТИЧЕН ЧАР правим продължение на линията от предишната ни колекция ПРИКАЗКА. Елементите на дворцов лукс, сега са допълнени от елементи, взети от изкуството и живота през Средните векове. Приказката за Кралица Лъвица, живяла тогава, оживява в пълен разкош и атмосфера на времето. Ако си вярна последователка на марката ще ти направи впечатление, че със златния ключ, който намери в ПРИКАЗКА, сега можеш да отключиш сребърната дворцова порта, да влезеш и да разгледаш изкуството и декорацията на това тайнствено и вълшебно място.

Да носиш тези дрехи означава едно – да се чувстваш като Кралица. Затова най-добрата ти следваща стъпка е да си набавиш това усещане сега. КЛИКНИ ТУК, за да се запознаеш с колекция МИСТИЧЕН ЧАР. 

AUTUMN WINTER
2023/24
Our website for your country will be live on July 10th. Welcome back!