19 апр. 2017

КАРИ БРАДШОУ, ГРАДСКИЯТ ШИК НЕ Е САМО ЗА ТЕБ!

news-image

Признавамe си, че клиентките на 29DESIRES са сред най-взискателните дами, с които сме общували. Вие трудно се примирявате с посредствеността в стила, а бързате да посрещнете десетките ангажименти в ежедневието си на ниво. Затова, когато преди 5 години създадохме 29DESIRES нашата единствена мисъл беше – как да помогнем на жената да изглежда уникално и да не губи много време за това? Уникалността не предполага масова мода, а и изисква много време в обикаляне по магазините, за да я постигнеш. И точно тогава решихме – онлайн магазин за дизайнерска мода – всички бутикови тоалети за ежедневието и по поводи – само на няколко клика разстояние в удобството пред компютъра, таблета или телефона.

И тъй като нашата клиентка много напомня на профила на Кари Брадшоу – забързаната и шик светска жена, днес имаме удоволствието да ти представим една колекция от изделия, достъпни не само за иконичната нюйоркчанка. Вдъхновението ни дойде от дамите, които са демонстрирали умения, стил и увереност още от древността до днес. Ще забележиш, че авторският ни принт е посветен на Атина – богинята на мъдростта и занаятите, покровителка на героите. А в новите стилове ще откриеш и емблематичното тюлено туту, с което Кари Брадшоу стана модна икона за поколения наред.

Подготвили сме ти още туники, блузи и панталони със свободно стоене за максимален комфорт в ежедневието. Останали сме верни и на малката дизайнерска рокля с авторски десен, който вталява и те прави забележима сред всички останали.

КЛИКНИ ТУК и разгледай щедростта на новите ни предложения. Бъди красива и покорявай навред!
 

От бранда, който сбъдва желания!

 

 

AUTUMN WINTER
2023/24
Our website for your country will be live on July 10th. Welcome back!