4 ноем. 2017

LUXURY EDITION

news-image

С новата ни, луксозна серия връхни облекла за пореден път се стремим да надминем себе си и да отговорим на очакванията и изискванията на модерната градска жена. Изработени от специална селекция естествена кожа те носят характерните за 29DESIRES женствен почерк, усет към детайла и безупречна изработка. Най-силното ни вдъхновение винаги са били жените, които не правят компромиси с външния си вид.

Изделията от тази колекция са преминали през специална обработка, благодарение на която са в красиви, актуални цветове – сребристо, златисто и мента. Разбира се не сме пропуснали и класическото черно, ефектно освежено с цветни детайли и орнаменти.

При кройките заложихме на подчертаващи красотата на женското тяло силуети. Искаме да разбием мита за обемните, тежки и скриващи красивите извивки якета и палта.

Неотразимият български супер модел Николета Лозанова първа се довери на усета ни за мода с кожено яке в златисто, което комбинира ефектно със сет от последната колекция на бранда, посветена на екзотичния леопардов принт.

Последваха я и руски красавици, които побързаха да се снабдят с красивите дизайнерски якета и палта.

Колекцията е налична ТУК. Разгледай я и ти и  избери перфектното си зимно палто или яке СЕГА!

AUTUMN WINTER
2023/24
Our website for your country will be live on July 10th. Welcome back!