16 май 2016

МАРГАРИТИ – НОВОТО УХАНИЕ В КОЛЕКЦИЯТА НА 29DESIRES ЗА ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2016

news-image

За разлика от предходния сезон, когато градинските цветя доминираха световния моден подиум, през лято 2016г честта се пада на дивите цветя. Маргарити, макове и всякакви други полски цветя нахлуват в града. Изобилие от различни форми и размери на цвета, абстрактни или живописно конкретни, различни при Chanel и Dolce & Gabbana, дизайнерски принтове и апликации върху рокли, панталони, сетове и топове връщат аромата на женствеността.

Семплотата на дивите цветя, даваща израз на изяществото на природата, раждането за живот през пролетта и предвестник на хубавото лятно настроение са неотменна част от символиката на това течение. Характерно за елегантността на 50те и 60те години, то разцъфтява в модерен контекст, визия и форми през тази пролет. Дизайнеските рокли с маргарити са абсолютният моден писък на лятото.

Притеснение на голяма част от дамите е дали този тип флорални десени не са прекалено ангажиращи откъм съчетаване. Тонална едноцветна чанта, обувки или сандали допълват идеално роклята, панталона или сета с маргарити. А за да не рискувате с прекалено сладникава визия, може да съчетаете с рокерско яке и по-груби обувки.

Колекцията на 29Desires за пролет/лято ’16 е изпъстрена с авторски маргарити и диви рози, които внасят слънчевото настроение в парти, деловото и ежедневното облекло. В името на удобния градски шик сме разработили елегантна и спортна линия от флорални панталони, поли и топове. Понеже обичаме да правим нововъведения сме добавили на места и фина безвъзлова мрежа за още по-впечатляващ 3D ефект на дизайнерския принт. Така жената, лице на моделите на 29Desires, остава неповторимо оригинална във времето.

Да не преследваш маргаритa (Daisy) е като никога да не си обичал, вероятно би казал едноименният герой на Фитцджерълд – Гетсби. Затова смело се подчинете на своите желания и РАЗГЛЕДАЙТЕ КОЛЕКЦИЯ МАРГАРИТИ сега. 

AUTUMN WINTER
2023/24
Our website for your country will be live on July 10th. Welcome back!