8 юни 2017

МОДАТА В ПОЧИТ НА ИЗКУСТВОТО

news-image

Като наша клиентка знаеш, че за нас изкуството е водещо, когато избираме тема за нов десен. Досега сме ти предлагали принтове, вдъхновени от различни културни наследства като: японската сакура; китайския костен порцелан; арабското макраме; българската роза дамасцена; тракийските съкровища; средиземноморската керамика; живота, изкуството и архитектурата от Средновековието, през Ренесанса до Неокласицизма.

За нас като дизайнерски бранд модата е не само оригинален модел и перфектна кройка. Силно вярваме, че наш основен социален ангажимент е да популяризираме символите на духа на времето от древността до модерността и затова ги претворяваме в авторските си десени.

Този път ти предлагаме едно съвременно изкуство – татуировката. За нея сме избрали атрактивни летни цветове – от небесно синьо, през апетитна фуксия до портокалови нюанси. Десените от колекция „TATTOO JUNGLE“ продължават да развиват темата за джунглата.
 
Обърни внимание на:
--> леката разкроена рокля
--> финия мрежест клин
--> мултифункционалната туника/рокля
--> ефирната дълга пола и топа със смели изрязани презрамки.
 
Имаме и една специална ИЗНЕНАДА! За първи път в нашите колекции ще видиш дизайнерски обувки за поводи. Решихме, че като марка, която предлага цялостни решения за гардероба на модерната жена трябва да осигурим и това допълнение към визията. Надяваме се хитът сред дамските официални обувки – сатен да допадне и на твоя вкус.

Производственият ни модел е лимитиран, за да пазим твоята оригиналност. Затова побързай и КЛИКНИ ТУК, за да подбереш стил и размер.
 
Слънчев поздрав!

AUTUMN WINTER
2023/24
Our website for your country will be live on July 10th. Welcome back!