10 авг. 2016

НЕЖНА КАТО ЦВЕТЕ, ЕФИРНА КАТО ЛЕТЕН ПОРИВ – НОВАТА ПРОНТО КОЛЕКЦИЯ X-RAY ЛИЛИУМ

news-image

В търсене на вдъхновение от природата за новата ни колекция решихме да хвърлим един бегъл поглед върху хармонията между женствеността и красотата на цветя. Не ни трябваше много време, за да намерим перфектната симбиоза между двете понятия в олицетворението на Лилиума. Така се вдъхновиме за новата ни пронто колекция, която изцяло въздига в култ цветето още познато като Крем.

Нежните и обаятелни цветове, красиви форми и ненатрапваща се красота, сякаш изцяло се припокриха с идеала ни за жената 29DESIRES. Материите използвани в колекцията напомнят за допира на венчелишче, а цялостната визия е  като проекция от букет цветя. Прецизната кройка вади на показ красивите форми в дизайнерските поли и рокли от колекцията, а в съчетание с безупречното стоене на свободните ризи и топове, умело успява да прикрие всяко несъвършенство.

Позволихме си също да пречупим авторските ни принтове през визията на нашите дизайнери като изполвахме нов похват в създаването им - трансперантност. Леката прозрачност на цветовете създава усещането за свобода и ефирност - така характерни за този период от годината. Всеки детайл от дизайнерските рокли до полите и топовете са естетически издържани и оживяват при всяко движение на тялото.

Запазихме традиционно широкия спектър от линии, докосващ всяка дама за точно определен случай. Можеш смело да съчетаваш твоето бизнес облекло с дизайнерска риза, елегантна пола или да се облечеш секси в ефирните рокли от колекцията. Не са пренебрегнати и по-спортните натури, които пък предпочитат преди всичко удобството. За тях марката предлага свободни и комфортни туники и топове със също толкова ефектни авторски принтове.

Красива, неповторима и винаги желана – жената от Колекция X-RAY ЛИЛИУМ на 29DESIRES. КЛИКНИ ТУК, за да й се насладиш.  

AUTUMN WINTER
2023/24
Our website for your country will be live on July 10th. Welcome back!