31 окт. 2017

ПЪРВИЧЕН ИНСТИНКТ

news-image

Преди време се състоя седмицата на модата в Ню Йорк, където водещите световни брандове представиха колекциите си за 2017/2018.

Стана ясно, че вдъхновение от анималистичните принтове са почерпили всички доаени на модния свят, като на дефилетата ясно се открояваха леопардов десен, шарки на зебра и змийска кожа.

Малко по-късно и малко по далеч протече и Sofia Fashion Week, когато и българските /и някои чуждестранни дизайнери/ имаха възможност да покажат творенията си.

Последната вечер на модния форум 29DESIRES бе специален гост с новата колекция ПЪРВИЧЕН ИНСТИНКТ, която с леопардовия десен, богати орнаменти и златни детайли, се нареди до високия клас модни предложения.

Леопардов десен със златисти орнаменти е в основата на  колекцията и на модна къща Версаче, която бе презентирана с топ моделите на 90-те Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Синди Кроуфърд, Хелена Кристенсен и Карла Бруни седмици по-късно. Несъмнено 29DESIRES и този път е на гребена на вълната, като признаваме,че успяхме да изпреварим Версаче, като показахме първи колекцията от животински десен и злато.

Тотален хит се оказа леопардовото манто, което се превърна в абсолютен фаворит на много дами. Като допълнение към него в колекцията има секси пола с дължина до коляното, ефирни бодита от мрежа и дантела.

Не сме забравили и за бизнес дамите  и сме им приготвили издължена риза с преливащ десен,  която стои перфектно с панталон

Колекцията този път предлага и малко по-спортни визии във вид на свободни тениски с плюшено мече и селекция изделия от деним.

Тъй като марката е популярна с официалните си рокли, то нямаше как колекцията да мине без тях. Шикозни дамски рокли с цип на гърба и дискретни шарки ще те накарат да се чувстваш толкова добре, колкото и в рокля на Версаче.  За завършен и цялостен вид в колекцията ще намериш и златисти аксесоари, с които да допълниш цялостната си визия.

Новата ни колекция е пълна с модни съкровища и находки! Не губи време и я разгледай  ТУК.

AUTUMN WINTER
2023/24
Our website for your country will be live on July 10th. Welcome back!