7 юни 2016

СРЕДИЗЕМНОМОРСКА КЕРАМИКА С ОСВЕЖАВАЩО ПРИСЪСТВИЕ НА ЛИМОНИ И ДИНИ – ЛЯТО 2016

news-image

Плодовите принтове са безспорен летен фаворит на модата в последните години. Сигурно си спомняш как десени на череши, ягоди, банани и ананаси обикаляха рокли, поли, тениски, чанти, бански и какво ли още не. И докато тези точно плодове правят намигване към мода с по-наивно звучене, тази година модните подиуми обливат с плодове, носещи усещането за свежест и женственост – лимони и дини.

 

ТРЕНДЪТ ЛИМОНИ

Апетитният цитрусов плод с цвят на слънчеви лъчи се превърна в най-популярната тенденция, която обиколи света от най-големите звезди до жените на улицата , пазаруващи от продуктите по витрините на магазините. Лимоните  вдъхновиха първи дизайнерите на Dolce and Gabbna  и това бе достатъчно да даде нов живот на жълтия плод и той да се появи във всички колекции на модните величия. От закачливи бюстиета, през пищни разкроени мини и дълги поли, до летни мини рокли, чанти, еспадрили, обеци и шалове – всички те споделящи десена на сочни лимонови плодове, листа или цветове.

ТРЕНДЪТ РОЗОВО

Тази година се счита за триумфалното завръщане на розовото. Бонбоненият цвят изскача от колекциите, показвани по модните подиуми за есен/зима и пролет/лято. Ние предвидихме този тренд още през пролет/лято 2015г. с колекцията ни посветена на японските сакури (вишневи дръвчета). А тази година надграждаме тенденцията с един ярък представител на розовото в плодовия сектор - сочната диня. Тя създава усещане за прохлада и същевременно не е наивитетно банална като доста от вече разпространените плодови принтове.

Понеже това лято отново се очертава доминирано от плодови десени, прогнозираме, че към новите десени на лимони и дини няма да останат апатични дори и най-срамежливите и скептичните към плодовия тренд модни любители.  Те са закачливи, пъстроцветни и подходящи за топлото време. В колекцията на 29Desires за пролет/лято 2016г. сме избрали те да са продължение на средиземноморското наследство – керамиката в нашите дизайнерски колекции. По този начин нашите лимонени и динени принтове придобиват контекст на звучене, който ангажира с класа и шик на излъчването. Ще видиш новата керамика с лимони и дини в потници, туники, къси панталони, клинове, тениски, роки и дори красиви дизайнерски ленти за коса.

Дизайните на керамика с лимони или дини са подходящи за ежедневието в града – да отидеш на ресторант, пазар или кино, лятната почивка край морето или басейна, а имаме и модели подходящи за бар, коктейл или парти. Няма нужда да мислиш дали си с бледа кожа или по-тъмен тен, за да подбираш нюанса на жълтото или розовото. В нашите десени те са съчетани на светъл и по-тъмен фон, така че да стоят феноменално на всякакъв тип дами.

Изборът в лятната колекция е голям, а сериите къси и бутикови, за да гарантираме твоята оригиналност. Направи избора си сега. КЛИКНИ ТУК, за да се запознаеш с колекция Керамика.

 

 

 

AUTUMN WINTER
2023/24
Our website for your country will be live on July 10th. Welcome back!