16 май 2017

ТРОПИЧЕСКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ИЗВЪНРЕДНО ГОРЕЩИ ДАМИ

news-image

Винаги се радвамe на възможността да общувамe с теб, но не ни се беше случвало скоро, защото бързахме много да се подготвим с нещо, което да те зарадва за наистина горещото време, което настъпи.

Този път изненадите са цели 3.

На първо място –  нашият красив модел - Мариам, с която си свикнала да свързваш бранда и неговото представяне, е обратно на работа само няколко седмици след като роди момиченце. Това е празненство за целия екип, защото я обичаме, а знаем, че и ти я обичаш. Няма дори да забележиш следите от раждането, защото Мариам се върна към страхотната си форма веднага, за което старание сме й много благодарни.

На второ място – нови авторски десени за лято 2017. Вече сме готови да ти представим първата част от тях в колекция „ТРОПИЧЕСКА ГОРА“. Повярвай, че рисуването на комплексни десени хич не е лесна работа за нашия дизайнерски екип. А новите ни неща са наистина зашеметяващо сложни. Наститени откъм цвят, с дълбочина и дори триизмерност в принта. Красива джунглова растителност, пъстроцветни папагали Ара и приковаващ погледа леопард са само част от флората и фауната, които ще откриеш.

На трето място – изцяло нови модели. Обърни специално внимание на:
--> Роклята с оригинално асиметрично деколте;
--> Туниката с щедра бохемска кройка и шал деколте, което се обръща;
-->  Дизайнерският панталон, който върви с туниките и е перфектен за едно спортно-елегантно ежедневие;

Знаеш, че този мейл ти дава право на първи избор и поръчка от новите бутикови серии изделия. КЛИКНИ ТУК и се запознай с тях. Разчитаме на обратната връзка от теб –  какво ти харесва или не в новата ни колекция. Какво мислиш винаги е било важно за нас и нашия творчески екип, който създава изделията по твоите желания.

Усмихнато лято от бранда, който сбъдва модните ти желания!
 

AUTUMN WINTER
2023/24
Our website for your country will be live on July 10th. Welcome back!