16 май 2017

ТРОПИЧЕСКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ИЗВЪНРЕДНО ГОРЕЩИ ДАМИ

news-image

Винаги се радвамe на възможността да общувамe с теб, но не ни се беше случвало скоро, защото бързахме много да се подготвим с нещо, което да те зарадва за наистина горещото време, което настъпи.

Този път изненадите са цели 3.

На първо място –  нашият красив модел - Мариам, с която си свикнала да свързваш бранда и неговото представяне, е обратно на работа само няколко седмици след като роди момиченце. Това е празненство за целия екип, защото я обичаме, а знаем, че и ти я обичаш. Няма дори да забележиш следите от раждането, защото Мариам се върна към страхотната си форма веднага, за което старание сме й много благодарни.

На второ място – нови авторски десени за лято 2017. Вече сме готови да ти представим първата част от тях в колекция „ТРОПИЧЕСКА ГОРА“. Повярвай, че рисуването на комплексни десени хич не е лесна работа за нашия дизайнерски екип. А новите ни неща са наистина зашеметяващо сложни. Наститени откъм цвят, с дълбочина и дори триизмерност в принта. Красива джунглова растителност, пъстроцветни папагали Ара и приковаващ погледа леопард са само част от флората и фауната, които ще откриеш.

На трето място – изцяло нови модели. Обърни специално внимание на:
--> Роклята с оригинално асиметрично деколте;
--> Туниката с щедра бохемска кройка и шал деколте, което се обръща;
-->  Дизайнерският панталон, който върви с туниките и е перфектен за едно спортно-елегантно ежедневие;

Знаеш, че този мейл ти дава право на първи избор и поръчка от новите бутикови серии изделия. КЛИКНИ ТУК и се запознай с тях. Разчитаме на обратната връзка от теб –  какво ти харесва или не в новата ни колекция. Какво мислиш винаги е било важно за нас и нашия творчески екип, който създава изделията по твоите желания.

Усмихнато лято от бранда, който сбъдва модните ти желания!
 

SPRING SUMMER
2023
Our website for your country will be live on July 10th. Welcome back!