Доставка///Връщане///Замяна

Доставка:

Уважаеми  клиенти,  срокът на доставка е в рамките на 1 до 3 работни дни за цялата страна от датата на изпращането ѝ. Очаквайте пратката си, след  електронно потвърждение  на   поръчката ви на имейла, който сте посочили.

Куриер от СПИДИ  ще достави  пратката  на  посочения  от  Вас  адрес. Таксата за куриерска услуга е 4.60лв. за цяла България за поръчки до 70 лв. Доставката е безплатна за всички поръчки над 70лв.  Ще получите телефонно, текстово съобщение от куриерската компания за деня на доставка и дължимата сума, ако сте избрали опция на плащане с ППП (пощенски паричен превод/наложен платеж). 

НЕ ПРЕДЛАГАМЕ УСЛУГАТА ТЕСТ-ПРЕГЛЕД!

Връщане  или  замяна на  продукти:

В случай, че не се чувства  удовлетворен от закупения  продукт,   всеки клиент има право и може да замени или върне стоката  в  рамките на 14 календарни дни от датата  на  получаването и. 

Куриерските услуги за  връщане или замяна са за сметка на клиента ! Връщането може да се направи с компания по избор на клиента , но НЕ И С БЪЛГАРСКИ ПОЩИ. Повторното изпращане или замяна от името на Дизаерс ООД ще бъде на стойност 4,60 лв . 

Преди  да върнете продукт,  трябва  да  се  свържете  с  нас  на  телефон:   0886856804  -  Работно време: 10.30 до 17.00 часа,   от Понеделник до Петък.

или  да  ни пишете на  e-mail:   office@29desires.com. 

След като получите потвърждение,  може  да върнете закупеният артикул за своя сметка към адрес :   

гр. София, ж.к. Лозенец, ул . Бунтовник N-52

Приемане на продукт:

Продуктът,  който  желаете  да  върнете  или замените,  трябва да бъде върнат в оригинална опаковка,  така  както  е бил доставен  с  ненарушена  етикеция,  не  трябва  да  е употребяван, мръсен  или почистван  с  перилни препарати,  както не трябва  да  има  миризми.  29DESIRES запазва правото си да не приема обратно бельо, бански  костюми  и артикули от интимен характер.

В случаите, когато изброените по-горе  условия  не  са  спазени,  29DESIRES запазва правото си да не приеме  обратно  стока!

Замяна:

В случай , че  Вие  желаете да  замените с друг  размер  или  да направите замяна с друг модел, трябва  да спазите гореизброените условия. Свържете се със сътрудник на 29DESIRES на тел. номер 0886856804 и той  ще Ви помогне да изберете правилния размер или модел, както ще Ви информира дали желания от Вас размер е наличен.

Връщане на пари:

В случай, че желаете изцяло да върнете  стока и сумата да Ви бъде възстановена, то това ще се случи в срок  от 7 работни дни след  като получим стоката и се уверим в нейната цялост, според горе изброените условия. Необходимо е  да ни изпратите банковата си сметка, на която желаете да ви възстановим сумата. Учтиво Ви молим да пишете IBAN-ът СОБСТВЕНОРЪЧНО, с цел минимизиране на грешки.

SUMMER
2020
Our website for your country will be live on July 10th. Welcome back!