ДОСТАВКА-ВРЪЩАНЕ-ЗАМЯНА

Доставка:

Уважаеми  клиенти,  срокът на доставка е в рамките от 1 до 3 работни дни за цялата страна от датата на изпращането ѝ. Очаквайте пратката си след  електронно потвърждение  на   поръчката ви на имейла, който сте посочили. В случай, че поръчката е постъпила в почивни дни, тя ще бъде обработена в първия работен.

Куриер  ще достави  пратката  на  посочения  от  Вас  адрес. Таксата за куриерска услуга е 4.60лв. за цяла България за поръчки до 70 лв. Доставката е 1 лв за всички поръчки над 70лв.  Ще получите телефонно, текстово съобщение от куриерската компания за деня на доставка и дължимата сума, ако сте избрали опция на плащане с ППП (пощенски паричен превод/наложен платеж). 

НЕ ПРЕДЛАГАМЕ УСЛУГАТА ТЕСТ! 

Връщане  или  замяна на  продукти:

В случай, че не се чувства  удовлетворен от закупения  продукт,   всеки клиент има право и може да замени или върне стоката  в  рамките на 14 календарни дни от датата  на  получаването и. 

Куриерските услуги за  връщане или замяна са за сметка на клиента ! Връщането може да се направи с компания по Ваш избор , но НЕ И С БЪЛГАРСКИ ПОЩИ. Стойността на куриерската услуга ще зависи от това коя фирма сте избрали. Повторното изпращане при замяна от името на Джиор ЕООД ще бъде на стойност 4,60 лв . 

Преди  да върнете продукт,  трябва  да  се  свържете  с  нас  на  телефон:   0886856804  -  Работно време: 10.30 до 17.00 часа,   от Понеделник до Петък.

или  да  ни пишете на  e-mail:   [email protected]

След като получите потвърждение,  може  да върнете закупеният артикул за своя сметка към адрес :   

гр. София, ж.к. Лозенец, ул . Бунтовник N-52

Приемане на продукт:

Продуктът,  който  желаете  да  върнете  или замените,  трябва да бъде върнат в оригинална опаковка,  така  както  е бил доставен  с  ненарушена  етикеция,  не  трябва  да  е употребяван, мръсен  или почистван  с  перилни препарати,  както не трябва  да  има  миризми.  29DESIRES запазва правото си да откаже да приеме обратно бельо, бански  костюми  и артикули от интимен характер.

В случаите, когато изброените по-горе  условия  не  са  спазени,  29DESIRES запазва правото си да не приеме  обратно  стока!

Замяна:

В случай , че  Вие  желаете да  замените с друг  размер  или  да направите замяна с друг модел, трябва  да спазите гореизброените условия. Свържете се със сътрудник на 29DESIRES на тел. номер 0886856804 и той  ще Ви помогне да изберете правилния размер или модел, както ще Ви информира дали желания от Вас размер е наличен.

Връщане на пари:

В случай, че желаете изцяло да върнете  стока и сумата да Ви бъде възстановена, то това ще се случи в срок  от 7 работни дни след  като получим стоката и се уверим в нейната цялост, според горе изброените условия. Необходимо е  да ни изпратите банковата си сметка, на която желаете да ви възстановим сумата. Учтиво Ви молим да пишете IBAN-ът СОБСТВЕНОРЪЧНО, с цел минимизиране на грешки.