Лоялни клиенти

ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ
 
Ние сме бранд, който държи на своите клиенти и като такива предлагаме различни бонуси за нашите почитатели. 
Всеки клиенти може да се възползва от предложението ни като е необходимо да направите следното:
 
1. Да има регистрация в нашата платформа, като е необходимо да ни предоставите лични данни, които ще бъдат използвани само и единствено за целта на онлайн магазина.
 
2. Всяка поръчка трябва да бъде направена през профила на клиента, като нашата система започва автоматично да начислява отстъпки на базата на направените поръчки до момента. 
Всеки клиент ще получи до -5% от първоначалната сума на продукт след достигане на 500лв от сбор на направените поръчки до момента. 
Процентът с намаление се увеличава постепенно с прогресивното увеличение на поръчките.
 
3. Със създаване на профила, трябва да маркирате полето, че желаете да получавате информационен бюлетин. 
С маркирането на това поле вие се съгласявате да получавате информация за намаления, ще виждате първи нови колекции на марката, като всеки продукт ще бъде на специална цена отговаряща на процентното намаление, което сте достигнали.
 
4. При влизане в профила всеки клиент ще вижда намалени цени, които може да ползва само той, както и да се радва на различни привилегии като лоялен клиент.
 
5. МОЛЯ ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ НАМАЛЕНИЕТО ВАЖИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА РЕГИСТРИРАНИЯ КЛИЕНТ И САМО ТОЙ ИМА ПРАВО ДА ПОЛЗВА СПЕЦИАЛНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ 29DESIRES. В СЛУЧАЙ, ЧЕ УСТАНОВИМ НЕПРАВОМЕРНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРОФИЛИТЕ И ПОЛЗВАНЕТО ИМ ОТ ДРУГИ ХОРА, 29DESIRES ЗАПАЗВА ПРАВОТО СИ ДА ПРЕМАХНЕ ОТСТЪПКАТА, ПОЛЗВАНА ОТ КЛИЕНТА!
 
Позволете ни да се погрижим за вас и да ви накараме да се почувствате специални! 
29DESIRES ви обича!