29 май 2018

Екзотично лято

news-image

ЕКЗОТИЧНО ЛЯТО Всеки от нас си мечтае за лято , изпълнено с екзотика и лукс, красота и цветни спомени.

С настъпването на летния сезон освен подготовката за почивните дни трябва да обновим и гардероба си с модерните за този сезон дрехи и аксесоари.

Като истински професионалисти в модата ние от 29DESIRES създадохме една от най-вдъхновяващите си колекции.

За да сме в крак с очакванията на всички, както и с модните тенденции ние изработихме една различна, красива и свежа колекция, която всяка дама би искала да притежава.

Създавайки усещането за неподправен лукс и екзотика екипът на марката направи зашеметяваща фотосесия именно на морксия бряг в един от най-запленяващите кътчета на черноморието - Royal Castle Design.

В дизайнерския замък красивата Златка Димитрова буквално разтъси из основи виждането ни за красива лятна ваканция като показа зашеметяваща фигура и неотразими модни визии, към които никой не може да остане равнодушен.

В колекцията на марката забелязахме свежи цветове, ефирни материи с луксозен првкус и секси модели, с които може да впечатлите и най- претенциозните дами на изискана вечеря или на релаксираша почивка покрай басейна или на плажа.

Сред моделите силно впечатление правят дизайнерски коктейлни рокли, които могат да преобразят всяка дама в изискана дама със силно подчертано присъствие.

Ефектните авторски принтове на марката силно се доближават до визията на доказаните световни марки Versace, Gucci и Dolce&Gabbana.

Фини дантели и нежни материи по тялото и прилепват като втора кожа.

Освен официалните рокли в колецията на 29DESIRES силно впечатление правят и ежедневните дълги рокли, които спокойно може да носите на плажа и на разходка из града.

Фини мрежи и перфорирани материи дават усещане за свобода и комфорт, както и безупречна визия.

Роклите прилепват по фигурата и оформят женствен и елегантен силует.

Също толкова ефектни са и свободните панталони и дънкови панталони с boyfriend кройка, която е изключително модерна и този сезон.

Меките материи и свежите цветове и принтове подсилват ефекта за екзотичен лукс.

Флоралните мотиви и ненатрапчии цветове ще ви впечатлят от пръв поглед.

За да завършите цялостната си визия, в колекцията са предложени множество тениски и диназйнерски топове в нежни пастелни цветове и ефектни материи с деликатен блясък.

Закачливите принтове на дрехите са подсилени с декоративни аксесоари, които карат дрехите да оживяват пред очите ви.

Красивите горни дрехи може да комбинирате с късни дънкови панталонки или поли, които са както с изчистени цветове,така и със закачливи цветни рисунки.

Силно впечатление правят и иновативното виждане на дизайнерите за визията на всяка жена на плажа или край басейна.

Плажната, луксозна линия на 29DESIRES – LuxMe няма конкуренция с перфектната си стилистика.

Марката предлага уникални цели бански костюми, които са комплект в луксозни чантички, а за цялостен ефект може да комбинирате памучни плажни къпри с принтове в унисон с цялата колекция.