23 окт. 2019

ГЛОРИЯ – СЪВЪРШЕНСТВОТО С ЖЕНСКО ИМЕ

news-image

 

 

При последната фотосесия на 29DESIRES зад обектива на светския фотограф Костадин Кръстев – Коко позира една колкото известна, толкова и красива жена.

Жена, която винаги е била еталон за стил, класа и неподправена женственост. Жена, която притежава божествен глас и вдъхновява всички около себе си.

Жена с името Глория.

 

Професионализмът и харизмата на Глория пленяват мигновено, но атмосферата на снимачната площадка остава типично приятелска, а настроението на 6.

 

Екип от истински  професионалисти се събра в царските зали на Военна Академия, за да ни подари тези убийствени кадри, които са достойни за VOGUE.

29DESIRES представи най-ефектните си модели за 2019г дело на дизайнера Жоро Драгнев.

Кадрите, на които ще станем свидетели варират от елегантни и стилни, до ултра модерни и авангардни, които Глория  пресъздаде с лекота.

Впечатляващо е как интериора и  атмосферата на царските зали перфектно допълват същността на певицата и безупречната й красота, което допринесе за перфектно свършената работа.

От кадрите се усещат чувственост и женска сила, романтика и чаровна женска суета, а ние сякаш не можем да спрем да се взираме в тях.

Моделите на марката са както винаги достатъчно шикозни ,за да се запомнят и същевременно стилни и елегантни, за да може да им се наслаждаваме всеки ден. От снимковия материал ставаме свидетели на зашеметяващи модели, сред които всяка дама ще намери себе си.  Зимните връхни дрехи са перфектно допълнени с поли, бодита и рокли създадени да бъдат заедно.

След всяка визия забелязваме, че екипа се събира и разглежда кадрите. Станахме любопитни и поискахме да надзърнем и ние. Оказва се, че Глория няма снимка, която да не е достатъчно ефектна или да са налице каквито и да било несъвършенства. Оставаме силно впечатлени и още по-пристрастени към личността на Глория.

В заключение може да кажем, че сме със много силен емоционален заряд от видяното.  Станахме свидетели на нещо прекрасно и вдъхновяващо, което нямаме търпение да ви покажем.

Модел: Глория

Фото: Костадин Кръстев - Коко

Стилист: Августина Маркова - Тути

Дизайнер: Жоро Драгнев

Коса: Кремена Добрева

Грим: Джули

Дрехи: 29DESIRES

Ботуши: Just Cavalli