29 май 2018

Sofia Fashion Week

news-image

Sofia Fashion Week

 

В края на месец март се проведе седмицата на модата в София пролет/лято 2018.

На сцената на събитието още първата вечер, редом с чужденстраните и утвърдени имена, 29DESIRES отново блесна с оргинална визия и авторски модели.

На дефилето като лица на бранда се разходиха Златка Димитрова, като утвърдено лице, младата супер успешна звезда Тита, Мис България 2013 Велина Узунова, екзотичната красавица Мариам Сайд, София Маровска и много други.

 

Марката заложи на цветни принтове и авторски модели, които направиха силно впечатление и създадоха силен интерес към колекцията.

Освен пълен набор от модели за всякакви поводи, от слим поли и панталони, до свободни туники и издължени ризи, допълнени от елегантни секси рокли и бутикови якета, 29DESIRES затвърди позициите си като визионер в модната индустрия като показа тенденции и светоглед, характерен за напредналите западни брандове.

В предното издание на седмицата на модата доказахме нюха си към модните тенденции като изпреварихме GUCCI и VERSACE  и показахме колекции, чиито елемнти, принтове и идеи бяха сякаш бяха създадени от един творец.

 

И тази година заложихме на модернизма с животиски принтове и многоцветни флорални мотиви създаващи настроение и усещане за фаталната модерна жена с романтичен привкус.

Камплимент към целият екип бе и покната на топ блогърите да отразят появата ни намодния подиум като написаха резюме за дефилето ни и го подкрепиха със снимки с дизайнерските ни рокли.

Екипът на 29DESIRES категорично бе заложил на ефектни и луксозни материи, които се движеха сбободно и пресъздаваха красотата на полета на ято пеперуди.

Феерията от цветове и материи привлече вниманието и на най-претенциозните дами, доказалтелство за което бяха именити български личности, които побързаха да закупят доста от бутиковите дрехи на марката.

Силно впечатление направи и новата ниша, която марката развива – плажната мода.

Ефектни и изискани цели бански с авторски принтове завладяха дамите в залата. Към красивите и ефектни плажни костюми се предлагат и плажни хавлии с съшият принт и красиви декоративни чанти носещи красноречивото име LuxMe by 29DESIRES.

За да засили усещането на лукс и класа, марката предлага и на красиви дантелени наметала, с които може спокойно да грабнете цялото внимание върху вас.

 

С нетърпение очакваме и следващата модна поява на бранда, с който спокойно може да сферите модните си часовници според световните тенденции.